Select Page

 

 

V skupini Ptičkov je bila od 20. 4.- 24. 4. 2015 na praktičnem usposabljanju Špela Novak, dijakinja 2. letnika Srednje vzgojiteljske šole v Ljubljani. V skupino se je hitro in lepo vključila, vanjo prinesla svežino in s primernim pristopom zelo hitro pridobila zaupanje otrok.

 

Ob zaključku svojega usposabljanja je zapisala nekaj vtisov:

 

»Otroci, tudi tisti najbolj plašni so me medse in v svojo igro zelo lepo sprejeli. Otroci so bili vidno navdušeni nad ustvarjanjem s skokicami in na slikah kazali tudi svoje razpoloženje in čustva. Z otroki smo se močno povezali in smo postali pravi prijatelji. Skupaj smo se vozili s tricikli, iz njih naredili vlak in drveli po ploščadi pred vrtcem; skupaj smo delali pajkovo mrežo in izvajali veliko naravnih oblik gibanja, da bi jo premagali. Skupaj smo pokali in tekali za milnimi mehurčki ter gledali hišnika, ki je pridno kosil travo na igrišču.

 

Lahko rečem, da sem od letošnjega praktičnega usposabljanja v vrtcu odnesla največ, kar se je le dalo in da si bom za vedno zapomnila prijaznost in povezanost vseh vzgojiteljic, pomočnic vzgojiteljic, kuharice, čistilke in vodje enote ter najlepših iskrenih nasmehov otrok.«

IMG 6092

IMG 6085

                                                                       Vzg. Mojca Obrstar in praktikantka Špela Novak

 

(Skupno 31 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost