Select Page

Spoštovani starši!

Ministrstvo bo tudi v šolskem letu 2017/2018 zagotovilo brezplačno izposojo učbenikov iz učbeniških skladov za vse učence. Osnovna šola Žužemberk omogoča učencem, da si v prihodnjem šolskem letu iz učbeniškega sklada izposodijo učbeniški komplet. Ob izteku šolskega leta morajo učbenike vrniti šoli. Pretirano obrabljen ali nevrnjen učbenik iz učbeniškega sklada bo treba plačati, kar velja za vse učence od 1. do 9. razreda. Želimo, da se v učbeniški sklad vključijo vsi učenci. Učbenike bodo učenci skupaj s starši prevzeli v ponedeljek, 28. 8. 2017, od 10.30 do 17.30 ure in v torek, 29. 8., od 8.00 do 15.00 ure.

Novost v šolskem letu 2017/2018 je, da prvošolci v šoli dobijo tako učbenike kot delovne zvezke, zato starši prvošolcev s tem ne boste imeli stroškov. Delovne zvezke in učbenike boste prevzeli v šoli.

Naročilnice za nakup delovnih zvezkov, šolskih potrebščin in pripomočkov, kjer bodo navedeni tudi popusti in ugodnosti posamezne založbe, ki jih bomo prejeli na šolo, bomo razstavili v avli (predmetna stopnja) in pred garderobo (razredna stopnja), kjer jih bodo lahko učenci vzeli in odnesli domov.

Žužemberk, 13. 6. 2017                                                                       Ravnateljica:

Mira Kovač, prof.

IZBOR UČBENIKOV_os zuzemberk

seznam delovnih zvezkov

skupni dopis

(Skupno 24 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost