Select Page

Ministrstvo bo tudi v šolskem letu 2024/2025 zagotovilo brezplačno izposojo učbenikov iz učbeniških skladov za vse učence. Osnovna šola Žužemberk bo zagotovila vsem učencem naše šole, da si v prihodnjem šolskem letu iz učbeniškega sklada izposodijo učbeniški komplet. Ob izteku šolskega leta morajo učenci učbenike vrniti šoli. Pretirano obrabljen ali nevrnjen učbenik iz učbeniškega sklada bo treba plačati, kar velja za vse učence od 1. do 9. razreda.

V šolskem letu 2024/2025 dobijo učenci prve triade tako učbenike kot delovne zvezke brezplačno. Za učence v 1. triadi morate starši kupiti le šolske potrebščine. 

Starši učencev od 4. do 9. razreda pa morate sami kupiti delovne zvezke in šolske potrebščine. Učbenike za šolsko leto 2024/2025 bodo učenci prejeli prvi šolski dan.

Če ne želite, da učenec dobi učbenike iz učbeniškega sklada, je na šolski spletni strani obrazec za odpoved učbeniškega kompleta (v tem primeru učbenike zagotovite sami). V kolikor ne boste oddali odpovedi, smatramo, da soglašate z izposojo učbenikov iz učbeniškega sklada.

ODJAVA UČBENIŠKEGA SKLADA

 Na spodnjih povezavah so objavljeni seznami gradiv za naslednje šolske leto ter povezave do ponudb različnih založb:

UČBENIKI IN DELOVNI ZVEZKI V ŠOLSKEM LETU 2024/2025:

DELOVNI ZVEZKI

UČBENIKI

 

Ponudbe založb:

DZS

Blagsandmore

PRINTINK

Mladinska knjiga

Kopija Nova

 

 

 
(Skupno 220 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost