Select Page

   Trije milijoni minut. Preračunalo v leta … okoli 7 let. Naslov gledališke predstave, ki smo si jo člani RaP-Stopimo na oder ogledali v ponedeljek, 20. 12., ob 20.00 na Mali sceni MGL v Ljubljani.

Uprizoritveno besedilo španskega profesorja za scenaristiko v Madridu vsebuje elementi podjetniškega trilerja in kriminalne drame. Kulturni večer smo si popestrili s sprehodom po praznično okrašeni prestolnici, pogreli pa smo se z vročo čokolado. Varno in udobno vožnjo v Ljubljano in domov pa nam je glasbeno obarval šolski hišnik. 

Kaj pa sta o gledališki izkušnji povedala Marija in Patrik:

»Bilo je zelo zanimivo in lepo. Sprehod po Ljubljani je bil hladen, a čaroben. Na vsakem koraku nas je spremljala božična glasba in lučke. Šli smo tudi na vročo čokolado. Potem smo šli gledat predstavo. Bila mi je zelo všeč. Igrale so tudi tri meni znane igralke, to me je zelo presenetilo. Skratka, bilo je zelo ›fajn‹. Upam, da gremo še kdaj.« (Marija Travnik, 8. b)

»Sprehod po Ljubljani se mi je zdel izjemen, ker je bilo veliko lučk, božične glasbe, dobre družbe in veselja. Najprej sem mislil, da bo gledališka predstava, ki smo si jo ogledali, resnejša, ampak se je na koncu izkazalo, da je bila smešna, a hkrati poučna. Bilo mi je zelo všeč in upam, da bomo to ponovili še kdaj.«

Zapisal: Patrik Blatnik, 8. a

Mentorica, fotografirala:  Anita Starašinič

(Skupno 124 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost