Select Page

 

triglav_logo_980 - Poliklinika Leptir

V okviru akcije zavarovalnice Triglav OTROCI TRIGLAVA NA POKLJUKI, smo kot šola sodelovali pri natečaju za naj navijaški transparent. Zavarovalnica Triglav že 9. leto omogoča brezplačen ogled biatlonskega tekmovanja na Pokljuki, in tako prispeva k prepoznavnosti biatlona, otrokom pa omogoča, da si v živo ogledajo prekrasno tekmovanje v idiličnem okolju pokljuških gozdov. 

Povabilo zavarovalnice smo z veseljem izkoristili, otroci so pri likovni umetnosti izdelali idilične navijaške transparente, katere smo nato tudi vzeli s seboj na Pokljuko, kamor so se odpravili učenci 7. razreda. Zavarovalnici TRIGLAV se najlepše zahvaljujemo za ogled in prevoz in se nadejamo podobnih dogodkov tudi v prihodnje.

Vtise s športnega dne sta zapisali Manca Iskra in Ela Vidmar iz 7. b razreda. 

“V četrtek, 5.1.2023, so nas povabili na športni dan na Pokljuko na ogled biatlona. Izlet je organizirala zavarovalnica Triglav. Prišli smo okoli devetih in se takoj odpravili na krajši pohod na Javorniško planino, kjer so bile manjše koče. Ustavili smo se pri prvi, tam pomalicali in se pozabavali na snegu. Ko smo prišli s pohoda, smo se pozabavali s pevcema BQL. Ob 14.20 se je začel biatlon .Navijali smo za naše biatlonke Anamarijo Lampič, ki je štartala s številko 50, Polona Klemenčič pa takoj na začetku kot druga. Med tekmo je bilo mrzlo, zato nas je učiteljica odpeljala na topel čaj, kjer smo se slikale s pevcem BQL. Po končani tekmi, smo se odpravili domov. V Žužemberk smo prispeli ob 18:00.”

Foto: Marjan Kužnik in Darja Sedaj

 

(Skupno 167 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost