Select Page

Za nami je brezhibno izpeljana zaključna prireditev. S prireditvijo smo počastili slovenski praznik Dan državnosti in 25. obletnico samostojnosti naše države Slovenije. Obenem smo tudi prvič zapeli šolsko himno ter svečano dvignili našo šolsko zastavo. Prav tako smo podelili tudi številna priznanja, nagrade za uspešne športnike, bralce in raziskovalce.

Učenci in vrtčevski otroci so nas razveselili in nasmejali z raznimi plesnimi, glasbenimi in dramskimi točkami. Predstavili so tudi raziskovalne naloge, ki so rezultat letošnjega truda in dela. Združeni pevski zbori so poskrbeli za živahno pevsko  vzdušje, prireditev pa je suvereno vodila Maja Kužnik.

Na prireditev so prišli številni gostje od zunanjih mentorjev do zunanjih sodelavcev in znanih športnikov. Pisateljica Irma Jančar nam je namenila nekaj modrih besed, prav tako smo besedo predali tudi g. županu Škufca. Športniki g. Plot, g. Grajš in g. Vidmar so nas mahajoče pozdravili. V tej uro in pol trajajoči prireditvi se je ravnateljica zahvalila zunanjim sodelavcem, zunanjim mentorjem ter jim v znak hvaležnosti podarila majhno različico naše šolske zastave z besedilom šolske himne na njej. Zelo smo ponosni na rezultat letošnjega projekta, šolsko himno in zastavo, zato se nismo mogli upreti in smo takšen droben spomin na našo osnovno šolo Žužemberk podarili tudi drugim osrednjim gostom. S prireditvijo smo lepo zaključili konec pouka in šolskega leta.

Tamara Kerman

(Skupno 62 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost