Select Page

 

Naši učenci vsako leto sodelujejo v Župančičevi bralni znački in osvajajo bralna priznanja. Letos je bralna priznanja osvojilo 249 učencev od 1. do 9. razreda. Ponovno smo k sodelovanju v bralni znački povabili tudi učitelje in starše. Zelo veseli smo bili njihovega odziva. 10 staršev in učiteljev je bralno priznanje tudi osvojilo. Vsem bralcem, ki so osvojili bralno priznanje, iskreno čestitamo.

V ponedeljek, 29. 5. 2023, smo učence predmetne stopnje, ki so osvojili bralno priznanje odpeljali na nagradni izlet v Ljubljano, na Rožnik, ki ga imenujemo tudi Cankarjev vrh.

Avtobus nas je pripeljal do gostilne Čad, kjer smo pojedli malico, nato pa se peš odpravili na vrh Rožnika. Pohod je hitro minil. Na vrhu smo čestitali bralcem, pokazali Cerkev Marijinega obiskanja in sobo Ivana Cankarja. Bralce smo nagradili še s sladoledom in se nato peš odpravili do parkirišča pred ZOO in se odpeljali nazaj v Žužemberk.  Preživeli smo lep dan, ki je minil v prijetnem vzdušju in lepem, sončnem vremenu.

Vsem bralcem še enkrat iskreno čestitam  Naj bo knjiga še naprej naša najboljša prijateljica, branje pa nas naj tudi v naslednjem letu vozi po različnih potovanjih v različne kraje.

Zapisala: Tinka Fric Kočjaž

 

 

(Skupno 125 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost