Select Page

Spoštovani, starši!

Ministrstvo za šolstvo in šport je z okrožnico dne 12. 3. 2020 podalo usmeritve za organizacijo izobraževanja učencev na daljavo za obdobje, ko se pouk ne bo fizično izvajal v šolah. To pomeni, da bo vsak učitelj za svoj predmet usmerjal delo učencev doma preko eAsistenta. Prosti dnevi niso počitniški dnevi za druženje in obiskovanje prijateljev, pač pa so namenjeni samo-izolaciji. Da bodo učenci koristno preživeli del teh dni in se ne oddaljili od šolskih obveznosti, vam posredujemo sledeče usmeritve.
Vzpostaviti želimo potrebne pogoje za komunikacijo z vsemi učenci in starši za prenos informacij in usmeritve za delo na daljavo (preko eAsistenta). Vsi starši imejte izpeljan prijavni postopek, ki ga lahko uredite s pomočjo prijavne varnostne GDPR kode.
Tisti starši, ki ste to uredili zase v začetku šolskega leta, samo preverite kontaktne podatke, tisti, ki tega postopka še niste izpeljali, vas prosimo, da to uredite čim prej. Tako boste omogočili svojim otrokom, da bodo lahko komunicirali s posameznimi učitelji (po predmetih). Starši iz svojega računa izpišete uporabniško ime in geslo in ga predate otroku, s katerim bo dostopal do eAsistenta za učence.
Za prvo prijavo v eAsistent vam je v pomoč posnetek na spletni povezavi https://bit.ly/2MoQfZD.

Če boste imeli težave, vam bo učitelj/ica posameznega predmeta našla drugo ustrezno e-pot za komunikacijo in zadolžitve za delo od doma.

Srečno in lep pozdrav.

Ravnateljica: Mira Kovač, prof., l. r.

(Skupno 106 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost