Select Page

V sredo, 7. 2. 2024, so se četrtošolci OŠ Žužemberk, PŠ Dvor ter PŠ Ajdovec skupaj s tretješolci odpravili na tridnevno letovanje v CŠOD Lipa, Črmošnjice.

Polni pričakovanj so se učenci skupaj z učiteljicami odpravili na želeno destinacijo. Ko smo prispeli, so nas učitelji doma toplo sprejeli, podali nekaj osnovnih informacij, nato pa smo se odpravili na učno pot ob Divjem potoku. Na poti smo se nadihali svežega zraka ter spoznali kar nekaj informacij o samem potoku in kraju Črmošnjice. Ko smo se vrnili v dom, so učenci uredili svoje sobe ter odšli na kosilo. Potrdil se je rek, da prazna vreča ne stoji pokonci. Okrepčani so se razdelili v tri skupine, v katerih so ves čas letovanja učenci hodili od delavnice do delavnice. V sklopu le-teh so se spoznali z elektriko, vodovodno napeljavo, orientacijo v naravi ter čisto sami izdelali vozilo na notranji pogon. V tem kratkem času so učenci uspeli spoznati ter preizkusiti veliko novih stvari, poglobiti poznanstva ter stkati nova prijateljstva.

Letovanje je vsem čisto prehitro minilo, a smo vsi hvaležni za nova spoznanja, doživetja. Foto utrinke z našega letovanja si lahko ogledate v galeriji.

Učiteljice 4. r. OŠ Žužemberk in PŠ Dvor ter 3. in 4. r. PŠ Ajdovec

                                               

(Skupno 127 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost