Select Page

BRAVO. USPELO NAM JE. V PONEDELJEK, 15.6.2015 SMO V POLNI TELOVADNICI Z ZNANJEM IN PETJEM, KI SMO GA PREKO IGER IN RAZLIČNIH DEJAVNOSTI PRIDOBIVALI CELO LETO, USPELI ODPRETI SKRINJO, V KATERI JE BIL KLJUČ ZA ODPIRANJE ŠOLSKIH VRAT. OB POMOČI VSEH OTROK VRTCA ŽUŽEMBERK, VZGOJITELJIC IN POMOČNIC VZGOJITELJIC SMO S PETJEM IN ŠTETJEM IN OB PRAVLJICI USPELI NAJTI TAKO ISKANI KLJUČEK. ŠE POSEBNO SO SE GA RAZVESELILI NAJSTAREJŠI OTROCI IZ SKUPINE RIBICE IN NEKAJ MIŠKOLINOV, KAJTI PRAV ONI SO SE TA DAN, KOT MALI MATURANTI POSLAVLJALI OD BREZSKRBNEGA PREDŠOLSKEGA OBDOBJA. KLJUČEK S KATERIM BODO V JESENI PRVIČ ODPRLI ŠOLSKA VRATA, SMO IZROČILI V VARSTVO NAŠIM NASLEDNIKOM (MIŠKOLINOM), KI BODO V JESENI ZASEDLI NJIHOVA MESTA.

OB TEJ PRILOŽNOSTI SE DELAVKE VRTCA ZAHVALJUJEMO TUDI VSEM STARŠEM, KI SO KAKORKOLI POLEPŠALI NAŠE BIVANJE V VRTCU, OTROKOM ZA PRIJETNE DELOVNE DNI, KI SO JIH PRIČARALI S SVOJO BREZSKRBNOSTJO IN IGRIVOSTJO, SKRATKA VSEM, KI STE KAKORKOLI PRIPOMOGLI, DA JE BILO ŽIVLJENJE V VRTCU BOGATO, ZANIMIVO IN LEPO.

JAZ PA POJDEM V PRVI RAZRED,

PRAV ZARES SE VESELIM,

SABO NOSIL KNJIGE ZVEZKE,

DA SE PRIDNO BOM UČIL…

S TO PESMIJO (NAŠO HIMNO) SMO ZAKLJUČILI ŠOLSKO LETO IN SE POSLOVILI OD PRIJATELJEV. SEVEDA PA JE BILO NA KONCU NAJLEPŠE SLADKO PRESENEČENJE….SLADOLED…J

 

LEPE POČITNICE!

                                                                                                                               ZAPISALA: GA. ZDENKA BLATNIK

 

zaključ. 1

 

zaklj. 2

 

zaklj.3

 

zaklj.4

 

zaklj.5

 

zaklj.6

 

zaklj.7

 

zaklj.8

 

                                                                                                                                                           Objavila: Natalija Kobe

(Skupno 15 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost