Select Page

Pa smo le dočakali ta dan, ki je dal piko na i decembrskemu vzdušju na naši šoli. Nekateri že z božičnimi kapicami na glavi, spet drugi s pripravljenimi inštrumenti, družabnimi igrami in podobnimi razvedrilnimi pripomočki, prav vsi pa z dobro mero sproščenosti, mirnosti in veselim izrazom na obrazu. Kako tudi ne, saj je 24. december.

Zbrani v svojih lepo okrašenih mehurčkih (tako se po novem imenujejo naši razredi) smo si najprej ogledali prireditev ob dnevu samostojnosti in enotnosti (zaradi specifike tega časa pač preko računalnikov), se spomnili dne »ko smo bili vsi za in nihče proti« in obudili pomembna dejstva o nastanku naše države. Seveda je bil del prireditve posvečen tudi prazničnemu času.

Čisto čisto zares smo si po štirih  mesecih trdega dela in oteženega dihanja pod našimi maskami zaslužili, da je ta dan tudi malo »po naše« in smo si čas po prireditvi v vsakem mehurčku po svoje organizirali (pa ne mislite, da smo pozabili na ukrepe in kulturo). Veselo je bilo. Če ne verjamete, si oglejte dokaz v galeriji naših fotografij.

Zapisala: Darja Starc

(Skupno 517 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost