Select Page

Tudi letos smo se udeležili ekipnega področnega prvenstva v šahu za osnovne šole, ki je bilo v četrtek, 5. marca, na OŠ Bršljin. Poleg ekipe mlajših fantov in ekipe starejših fantov smo prvič imeli tudi ekipo mlajših deklic.

V ekipi starejših fantov so igrali: Toni Travnik, Štefan Travnik, Anže Kocjančič, Rok Slak in Sašo Šercelj. Letos so bili nasprotniki, šahisti iz Dolenjskih Toplic, Grma ter Bršljina, premočni za naše igralce, tako da so tekmovanje končali kot četrti.

Za ekipo mlajših fantov so igrali: Matej Zaletelj, Mohor Travnik, Gašper Longar, Dominik Hrovat in Nejc Muhič. Osvojili so tretje mesto in se veselili pokala. Izgubili so le proti prvouvrščeni ekipi iz Šmihela, remizirali z ekipama iz Dolenjskih Toplic in Bršljina ter premagali ekipe iz Šentruperta, Mirne Peči in Mirne.

Ekipa mlajših deklic, ki je letos prvič tekmovala, je prijetno presenetila. Lara Longar, Nuša Glavan, Aja Amalija Pečar in Gabrijela Pajnkiher so igrale odlično. Premagale so ekipe iz Mirne Peči, Otočca, Grma in Dolenjskih Toplic, izgubile pa le proti ekipama iz Mokronoga in Mirne. Osvojile so tretje mesto in se prav tako veselile pokala.

Slike s tekmovanja si lahko ogledate na povezavi:

https://plus.google.com/u/0/photos/110640196083152650689/albums/6122832395529592769

Rezultate tekmovanja in slike si lahko ogledate tudi na spletni strani ŠD Krka Novo mesto:

http://www.sahovsko-drustvo-nm.si/ v rubriki rezultati mladi/področna prvenstva.

IMG 4543

IMG 4548-1

IMG 4521-1

Mentorica: Neva Čopi

 

(Skupno 17 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost