Select Page

Področno prvenstvo za učence je organizirala osnovna šola Mokronog. Na tekmovanju je nastopilo 5 ekip. Naši učenci so brez težav premagali vse štiri nasprotnike in osvojili prvo mesto. Igrali so: Domen Glavič, Maj Mišjak, Anže Iskra, Blaž Koncilja, Janez Primc, Urban Vidmar, Matej Mohorčič in Tomaž Rojc.

Za učenke je tekmovanje organizirala osnovna šola Metlika. Naše so odlično začele tekmovanje in premagale OŠ Črnomelj, OŠ Center in OŠ Dolenjske Toplice. Zadnja tekma proti domačinkam je odločala o prvem mestu. Naše so odlično začele in gladko dobile prvi set. V drugem so bile boljše domačinke, tako da je o zmagovalcu odločal tretji set. Naše so vseskozi vodile, igrale odlično in povedle z rezultatom 13:9. V igri na razliko pa so imele več sreče domačinke in zmagale z rezultatom 17:15. Igrale so: Ula Mohorčič, Eva Pršina, Eva Skube, Tina Longar, Nina Suhadolnik, Špela Hočevar, Ula Hrovat in Rebeka Breznikar.

Obe naši ekipi sta se uvrstili v nadaljnje tekmovanje, za kar jim čestitamo. Fantje pa bodo poskušali obraniti lanski naslov državnih prvakov.

Rezultate (UČENCI) si lahko ogledate v priponki.

Rezultate (UČENKE) si oglejte v priponki.

                                                                       Metorja: Bojan Brulec in Neva Čopi

DSCN8344

DSCN8359

 

DSCN8430

DSCN8420

 

(Skupno 48 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost