Select Page

Zadnji šolski dan smo se zbrali vsi učenci in strokovni delavci matične šole ter podružnic, da bi  namenili dve šolski uri državnemu prazniku in se še zadnjič poveselili pred začetkom poletnih počitnic.

Pester program sta povezovala Vesna Zarabec in Rok Može iz 8. b, nastopali pa so učenci, ki so predstavljali raziskovalne naloge, plesali v počitniških ritmih in peli v slovenščini ter angleščini. Prireditev so popestrili tudi gostje:  g. župan Franc Škufca, g. Mihael Potočar, ga. Majda Konvalinko , g. Miha Plot, ga. Jelka Mrvar ter zunanji mentorji. Velim prispevek je dodala tudi ga. ravnateljica Mira Kovač, ki je s sodelavci podeljevala vsa trdo prigarana priznanja in dosežke, naša učitelja športne vzgoje pa sta skupaj z g. Miho Plotom razglasila najboljša športnika leta – ta naziv sta si letos zaslužila Nika Vidmar ter Toni Travnik iz 9. b.

Uro in pol trajajoče srečanje je bil zaključek šolskega leta, ki bo v vseh nas pustil ogromno lepih spominov. Vsem učencem, staršem in sodelavcem želim, da si do septembra »napolnijo baterije« in se pripravijo na novo, še uspešnejše šolsko leto.

 

Zapisala: Sanja Nose, prof.

Fotografije: Helena Smrke, ROID

(Skupno 205 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost