Select Page

ŠPORTNI DAN – ATLETIKA

V torek, 28. 9. 2021, smo imeli športni dan. Tekmovali smo v atletiki. Najprej smo punce za ogrevanje igrale med dvema ognjema, fantje pa nogomet. Potem smo tekli na 60 m. Kasneje smo odšli na zasluženo malico. Po malici smo šli do spomenika, kjer smo tekli kros. Ko smo se vrnili do šole, smo na šolskem igrišču tekmovali še v metu žvižgača. V vseh teh dejavnostih smo tekmovali proti učencem iz 5. a. Ob koncu pouka smo imeli podelitev priznanj in medalj. Ta dan je bil res zabaven.

Nika Gliha, 5. b

V torek, 28. 9. 2021, smo imeli učenci 5. a in 5. b atletski športni dan. Najprej smo se v razredu pogovorili o pravilih in poteku športnega dneva. Prvo uro smo punce 5. a igrale med dvema ognjema proti puncam iz 5. b, fantje pa so igrali nogomet. Drugo uro smo tekli na 60 m. Priznanja so prejeli trije fantje z najboljšim časom in tri dekleta z najboljšim časom. Po malici smo se odpravili na Cvibelj, kjer smo tekli kros. Zopet smo petošolci tekmovali v dveh kategorijah: fantje in dekleta. To je bilo kar naporno. Ko smo odtekli kros, smo se vrnili na šolsko igrišče. Čez igrišče so začeli leteti žvižgači. Zopet so si priznanje prislužili trije fantje z najdaljšimi meti in tri dekleta z najdaljšim rezultatom. Ob koncu športnega dneva je bila še podelitev priznanj in medalj. Učenci iz obeh oddelkov smo se zelo potrudili in se veselili osvojenih medalj in priznanj. Seveda pa smo navijali tudi drug za drugega. Ta dan mi je bil všeč in upam, da bo še kakšen tak.

Ela Hren, 5. a

V torek, 28. 9. 2021, smo imeli športni dan, ki je bil posvečen atletiki in igram z žogo. Zbrali smo se v telovadnici. Najprej smo se ogreli, nato pa igrali med dvema ognjema. Odšli smo na igrišče. Tekli smo na 60 m. Naslednjo uro smo se odpravili do Cviblja. Tam smo tekli kros. Pretekli smo 700 m. Tekli smo 4. razred in oba peta. Metali smo še vortex in po kosilu smo imeli podelitev priznanj. Bilo je lepo.

Taja Legan, 4. r.

(Skupno 24 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost