Select Page

Na dan, ko je bil datum sestavljen iz samih negativnih ocen – 11. 11., se je na šoli zgodilo nekaj pozitivnega. Dobili smo obisk predstavnikov vlade ter občine. Sprva nas je pozdravilo oblačno nebo, vendar so sončni žarki naposled le našli svoje mesto na nebu, mogoče pa je bilo to povezano z našimi obiskovalci.

Cenjene goste – g. Marjana Dolinška, državnega sekretarja, go. Emino Postružnik ter župana g. Jožeta Papeža in direktorja občinske uprave g. Tomaža Hrastarja – so s toplim sprejemom pozdravili predstavniki šole in določeni učenci.

V krajšem kulturnem programu je Žužemberk skozi rime predstavila osmošolka Lana Štrasberger, šolsko himno so ubrano zapeli učenci 2. razreda,  na violino pa je prelepo zaigrala sedmošolka Pia Pintar.

Predstavniki šole so goste popeljali po stavbi, kjer so se seznanili s prostorskimi pogoji ter nasploh stanjem na šoli, obiskali pa so tudi telovadnico in učilnici 4. ter 9. a razreda. Nato so prisluhnili predlogom, kako bi vse predstavljeno lahko še izboljšali.

Obisk se je zaključil s pogostitvijo in klepetom, ki bo pripomogel, da nad našo šolo resnično posije še več sonca.

 

Zapisala: Sanja Nose

Fotografije: Marjan Kužnik, Helena Smrke

 

 

 

 

(Skupno 498 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost