Select Page

Potekalo je 8. 1. 2019 v Metliki. Nastopilo je pet ekip. Igralo se je po sistemu vsak z vsakim. Naše učenke so se najprej srečale z ekipo OŠ Črnomelj in jo brez težav premagale z rezultatom 2:0.

Sledila je tekma proti domačinkam iz OŠ Metlika. Polne tribune in glasno navijanje je pokazalo na resnost tekme. Po začetnem vodstvu domačink so naše hitro prišle k sebi in si zagotovile neulovljivo prednost. Enako dobro so odigrale tudi drugi set in zmagale z 2:0 (25:18, 25:18). Nadaljevali smo s tekmo proti OŠ Otočec. Tu je bila zbranost še večja, saj smo z njimi izgubili na polfinalu odbojke na mivki. Tako so nam preprečile da bi zaigrali v finalu med štirimi najboljšimi osnovnimi šolami v Sloveniji.

Tekmo smo odigrali skoraj brez napak, temu primeren je bil rezultat 2:0 (25:10, 25:9) za našo ekipo. Že pred zadnjo tekmo proti OŠ Dolenjske Toplice smo si priborili prvo mesto in uvrstitev v četrtfinale državnega prvenstva. Vse čestitke ekipi in trenerki Nevi Čopi, ki ji na treningih pomagajo še Peter Longar, Tom Pečar in Rok Pucelj.

Igrale pa so: Teja Skube, Marija Mrvar, Lara Longar, Urša Godec, Maša Blatnik, Maša Pucelj, Eva Nahtigal Lavrič, Aja Pečar in Ula Črnagoj.

 Podrobne rezultate in utrinke s tekmovanja si lahko ogledate v priponki.                        mentor: Bojan Brulec

Odbojka – starejše učenke 18-19

(Skupno 528 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost