Select Page

V ponedeljek, 25. 2. 2019, je v Vavti vasi potekalo medobčinsko tekmovanje v malem nogometu za mlajše učence

med našo šolo in OŠ Vavta vas. Naši učenci so bili uspešnejši in se uvrstili na področno tekmovanje, ki je potekalo dva dni kasneje, v Črnomlju.

Na turnirju je sodelovalo 8 ekip. Prvo tekmo so naši odigrali proti ekipi OŠ Mirna Peč in jo z izidom 3:0 tudi premagali. Strelci so bili Nik Miklavčič, Peter Avguštin in Vid Vidic.

Druga tekma je odločala, kdo se bo uvrstil v polfinale. Bolje je začela ekipa OŠ Trebnje, ki je povedla. Dolgo se izid ni spremenil, nakar je 3 minute pred koncem z veliko borbenosti izenačil naš najmlajši član, Nik Miklavčič. Tako se je tekma zavlekla v kazenske strele, kjer pa so naši učenci bili zopet boljši in se uvrstili v polfinale.

v polfinalu nas je čakala domača ekipa OŠ Loka Črnomelj, kateri smo morali priznati premoč. Tekma se je končala s 4:1, izid pa ne pove pravih razmer na igrišču. Za naše je zopet zadel Nik.

V tekmi za 3. mesto smo bili boljša ekipa skozi celotno srečanje, priigrali smo si tudi nekaj zrelih priložnosti, vendar smo ob koncu popustili in OŠ Metlika nas je v zaključku strla s 3:0.

Tako smo dosegli končno 4. mesto. Barve naše šole so zastopali: NIK MIKLAVČIČ, VID VIDIC, MATEJ PUCELJ, JAKA LONGAR PIŠKUR, PETER AVGUŠTIN, ŽAN ZALETELJ IN LUKA NOVAK.

Fantom je treba čestitati za lep uspeh, saj se že dolgo nismo uvrstili v polfinale tega tekmovanja.

Utrinki in rezultati s tekmovanja sledijo v priponki.

Mentor: Marjan Kužnik

Mali nogomet – mlajši učenci 18-19

 

 

 

(Skupno 329 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost