Select Page

Tekmovanje je potekalo 17.10. 2018, na OŠ Mirna. Tekmovalo se je v štirih kategorijah, nastopilo je 127 igralcev in igralk.

Iz naše šole se je tekmovanja udeležilo 12 igralcev in igralk, ki so osvojili kar tri medalje. Boljši od nas so bili le domačini.  Rezultati v posameznih kategorijah naših učencev so naslednji:

Mlajše učenke. Tekmovalo je 29 igralk. 2. mesto in srebrno medaljo je osvojila  Maša Pucelj, ki je izgubila le finalno tekmo proti domačinki z Mirne. Dobro je igrala tudi Eva Nahtigal Lavrič ki je osvojila 6. mesto.

Mlajši učenci. Tekmovalo je 31 igralcev. Tudi tu je Vid Urbančič zasedel 2. mesto, med prvimi štirimi so bili kar trije domačini. Drugi naš igralec Tristan Hrovat je zasedel 21. mesto.

Starejše učenke. Tekmovalo je 31 igralk. Le v tej kategoriji smo ostali brez medalje, so pa igralke zasedle visoka mesta. Lara Longar je bila 6., Teja Skube je bila 7., Marija Mrvar 14. in Urša Godec 29..

Starejši učenci. Tekmovalo je 35 igralcev. Zmagal je David Pajnkiher, ki se je s tem rezultatom uvrstil na državno prvenstvo. Žiga Hrovat je osvojil 11. mesto, Niko Longar 13. in Gašper Longar 16. mesto.

Čestitamo vsem našim igralcem in igralkam, rezultate in utrinke s tekmovanja si lahko ogledate v priponki.

http://www.as-nm.si/novica/news/2537/rezultati-podrocnega-posamicnega-prvenstva-v-badmintonu-za-osnovne-sole

Mentor: Bojan Brulec

(Skupno 144 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost