Select Page
V petek, 21. 4. 2017, je na šoli potekala podelitev bralnih priznanj. Letos je bralno priznanje v okviru tekmovanja BRALNA ZNAČKA osvojilo 242 učencev (159 učencev razredne stopnje in 83 učencev predmetne stopnje). Letošnji gost podelitve je bil Boštjan Gorenc – Pižama.

Na podelitvi priznanj smo najprej pripravili kulturni program: Nika Potočnik je recitirala pesem Urška v knjižnici, Viktorija Jaklič pesem Brati, Aiša Šribar pa je prebrala svoj sestavek o tem, zakaj rada hodi v knjižnico in zakaj rada bere. Nato je z igrico Maček gospe Vriskove nastopila dramska skupina pod mentorstvom Jane Mrvar. Podelili smo bralna priznanja in s knjižnimi nagradami nagradili naj bralce. Sledil je nastop gosta, Boštjana Gorenca, ki nas je dodobra nasmejal, predvsem pa navdušil in motiviral za branje. Za bralce smo pripravili še posebno presenečenje – posladkali so se s sladoledom.
Vsem učencem, ki so osvojili bralno priznanje iskreno čestitam. Upam, da bo naslednje leto še več bralcev kot letos. Knjige so namreč naše najboljše prijateljice.
Tinka Fric Kočjaž
(Skupno 100 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost