Select Page

Prikaži izvorno sliko

V mesecu marcu nas je razveselila novica, da bo ZAVAROVALNICA TRIGLAV omogočila ogled smučarskih poletov za 30 naših otrok. Vsak učenec je brezplačno dobil vstopnico, toplo malico, krof, sok in prevoz. 

 


Ker smo bili omejeni s številom, smo se odločili, da izberemo tiste učence, ki so uspešno zastopali šolo na športnih tekmovanjih, aktivno sodelovali na kulturnih prireditvah ter člane gledališke skupine Rap – Stopimo na oder. 

V četrtek, 24.3.2022, smo se v zgodnjih jutranjih urah odpravili z avtobusom proti Planici. Skupaj z nami so odšli tudi učenci iz OŠ Zbora odposlancev iz Kočevja. Vsi navdušeni smo v idilični zimski kulisi spremljali uvodni trening poletov. Nato smo se okrepčali s toplo malico, si privoščili okusen krof in nestrpno čakali na nadaljevanje poletov. Na žalost smo izvedeli, da imajo prireditelji težave z vzletno stezo, tako da so bile kvalifikacije prestavljene na popoldansko uro. Rahlo smo bili razočarani, vendar toplo sonce je krojilo potek dogodkov. Sledilo je družabno dogajanje skupaj  z glasbeno skupino Joker Out na prireditvenem prostoru. Ob 13. uri smo se odpravili nazaj proti domu.

Kljub temu, da nismo videli veliko poletov, smo zadovoljno preživeli prekrasen dan. Ob tem bi se lepo zahvalili Zavarovalnici Triglav, ki nam je vse to omogočila. Upajmo, da se kmalu spet srečamo – v Planici.

Napisal: Marjan Kužnik

(Skupno 149 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost