Select Page

Spoštovani starši, dragi učenci,

delom na daljavo bomo nadaljevali tudi v času od 21. 12. do 24. 12. 2020. Zadnji dan pouka v tem letu bomo obeležili s kulturno uro ob dnevu samostojnosti in enotnosti ter z dejavnostmi ob dnevu solidarnosti. Poleg kulturnih vsebin razredniki za učence pripravljajo pester nabor prostočasnih dejavnosti. Tudi te se bodo izvajale na daljavo, vsa navodila bodo razredniki učencem pravočasno posredovali.

Kako bo potekalo naše delo od 4. 1. 2021 dalje, še ne vemo. Preko spletne strani in eAsistenta boste pravočasno obveščeni o morebitni vrnitvi v šolske klopi, zato redno spremljajte vse objave.

Leto, ki se izteka, je bilo za vse polno novosti in prilagajanj. Čez noč smo se morali spopasti z delom na daljavo, ob tem pa smo z veliko truda usvojili nova znanja. Zato zdaj še bolj cenimo dobre odnose, strpnost in medsebojno pomoč.

V teh predprazničnih dneh na šoli še posebno pogrešamo otroški živžav in utrip veselega decembra. Zato smo vam še toliko bolj hvaležni za vašo prisotnost na nedavnih roditeljskih sestankih in govorilnih urah ter vaše povratne informacije v spletni anketi. Na anketo se je odzvalo 107 staršev in s pomočjo vaših odgovorov smo tudi tokrat dobili dober vpogled v vaše izkušnje s poukom na daljavo, ki jih bomo upoštevali pri oblikovanju in načrtovanju dela v prihodnjem letu.

Prevladuje zadovoljstvo s spletno učilnico, komunikacijo in potekom videokonferenc. Zaznane so težave pri oddajanju večjih datotek, zato bomo temu pri učnih urah posvetili več pozornosti. Zavedamo se tudi, da imate nekateri težave z internetno povezavo in s slabšo računalniško opremo. V kolikor se bodo tovrstne težave ponavljale, se prosim obrnite na vašega razrednika. Vaše posamezne predloge in pobude bomo upoštevali in se potrudili poiskati rešitve.

Ob tej priložnosti se vam še enkrat zahvaljujemo za uspešno prilagajanje številnim novostim, za dobro sodelovanje in trud.

Dragi učenci, spoštovani starši, želimo vam lep in miren praznični čas v krogu vseh, ki vam veliko pomenijo. Naj bo novo leto predvsem smeha in veselja polno leto.

Pazite nase, ostanite zdravi in SREČNO v 2021.

Mija Penca Vehovec, v. d. ravnatelja

(Skupno 176 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost