Select Page

V četrtek, 11.5.2023, smo se udeležili finalnega državnega prvenstva v odbojki v Šentjerneju. Finale smo si zagotovili z zmagami na področnem prvenstvu, 1/4 finalu in 1/2 finalu državnega prvenstva. Po svečani otvoritvi in državni himni, smo odigrali uvodno tekmo proti domačinom iz OŠ Šentjernej. Več kot 500 domačih navijačev in en avtobus naših, je pričaralo izjemno vzdušje. V tem so se malo bolje znašli domačini in tekmo tesno dobili z rezultatom 2:0 (25:22, 27:25). To žal ni bila naša dobra tekma in čestitati smo morali domačinom za presenetljivo zmago.

V drugi tekmi je bila naš nasprotnik ekipa iz OŠ Braslovče. Tokrat je bila kvaliteta na strani nasprotnikov. Upravičili so vlogo favoritov in tekmo dobili z rezultatom 2:0 (25:9, 25:19).

V zadnji tekmi so Braslovče premagale tudi domačine z rezultatom 2:0 (25:16, 25:23) in osvojili naslov državnih prvakov.

Naši ekipi ni uspelo ubraniti lanski naslov državnih prvakov, vendar smo tudi z bronasto medaljo lahko zelo zadovoljni.

Čestitke fantom in njihovemu trenerju Davidu Obrstarju za še en velik uspeh naših odbojkarjev.

Našo šolo so na tekmovanju zastopali: NEJC ŽUPEC, VID OBRSTAR, TILEN URBANČIČ, TIM MRVAR, LUKA NOVAK, ŽAN PRIJATELJ, VALTER JENKOLE, MAJ ŠTRUCELJ, JAKOB OBRSTAR, NIK MRVAR, JAN PIRC IN DAVID GLIHA.

Mentor: Bojan Brulec

(Skupno 137 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost