Select Page

Tekmovanje je potekalo 22.2.2018, v športni dvorani Otočec. Tekmovanja se je udeležilo 8 naših učencev in učenk. Tekmovali so v dveh ekipnih in štirih posamičnih kategorijah.

V ekipni kategoriji učencev in učenk 1.-5. razred so igrali Vid Urbančič, Tristan Hrovat, Nika Pucelj in Marija Travnik. V tekmi za 3. mesto smo izgubili proti OŠ Šmarjeta z rezultatom 4:0 in zasedli 4. mesto.

V ekipni kategoriji učencev in učenk 6.-9. razred so igrali Niko Longar, Gašper Longar, Lara Longar in Maša Pucelj. Vsa tekmovanja so se igrala na izpadanje, zato je na rezultate zelo vplival žreb tekmovanj. Že prvo tekmo smo dobili težkega nasprotnika iz OŠ Grm. Fanta sta izgubila uvodna dvoboja, učenki pa sta zmagali in rezultat izenačili na 2:2. Odločala je igra mešanih dvojic. Niko Longar in Lara Longar sta se odlično borila in zmagala 1. niz. V naslednjih dveh pa obakrat vodila z 10:8 in na koncu izgubila z 12:10. Grm je na koncu osvojil tretje mesto, mi pa enajsto.

V posamičnem tekmovanju se je najbolje odrezal Vid Urbančič, ki je zasedel 5. mesto. Iz boja za medalje ga je izločil kasnejši zmagovalec. Dobro sta igrala tudi fanta v starejši kategoriji. Gašper Longar je zasedel 8. mesto. Niko Longar je imel več smole, zasedel je 9. mesto, izločil ga je namreč 1. nosilec in kasnejši zmagovalec.

Tudi punce so se dobro borile, vsi skupaj pa so dokazali, da znamo dobro igrati tudi namizni tenis.

Podrobne rezultate in foto galerijo si lahko ogledate v priponkah.

http://www.as-nm.si/novica/news/2318/rezultati-podrocnega-prvenstva-v-namiznem-tenisu-za-osnovne-sole

Namizni tenis – OŠ – 2017-18

                                                                                                                                                                                                    Mentor: Bojan Brulec

(Skupno 173 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost