Select Page

V sredo, 6.2.2019, je naša šola organizirala četrtfinalni turnir šolskega državnega prvenstva v odbojki za starejše učenke. V naši skupini E so nastopile še OŠ Cvetka Golarja iz Škofje Loke in OŠ Preska. Na začetku je ravnateljica Mira Kovač pozdravila vse udeležence, sodnik Vid Zupančič pa je začel z uvodno tekmo. Na tej so se pomerile naše učenke proti Škofjeločankam. Prvi set se naše mlade igralke niso mogle otresti treme, delale so preveč napak in izgubile prvi set 25:20. V tem času so se napolnile tribune in spodbuda je bila velika. Ob glasnem navijanju so naše odigrale odlično in zmagale ostala seta z rezultatom 25:17 in 15:7.

Sledila je tekma med Škofjo Loko in Presko. Tudi ta je bila zelo napeta, dobile pa so jo Škofjeločanke z rezultatom 2:1.

O zmagovalcu turnirja je tako odločala zadnja tekma med nami in Presko. Za uvrstitev med 9 najboljših ekip v Sloveniji je bilo potrebno zmagati. Tekmo smo spet začeli slabo in izgubili prvi set z rezultatom 25:13. Tudi v drugem setu smo že zaostajali za 10 točk. Na servis Maše Pucelj pa smo rezultat izenačili, prišli celo do dveh zaključnih žog, vendar jih nismo izkoristili. Izgubili smo na razliko z 26:24 in zasedli 3. mesto.

Vse čestitke ekipi in trenerki Nevi Čopi, ki ji na treningih pomagajo še Peter Longar, Tom Pečar in Rok Pucelj.

Igrale pa so: Teja Skube, Marija Mrvar, Lara Longar, Urša Godec, Maša Blatnik, Maša Pucelj, Eva Nahtigal Lavrič, Aja Pečar, Ula Črnagoj in Nika Pucelj.

Podrobne rezultate si lahko ogledate v priponki.                         Bojan Brulec

bilten dekleta

(Skupno 296 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost