Select Page

V četrtek, 13.2.2020, je naša šola organizirala četrtfinalni turnir šolskega državnega prvenstva v odbojki za starejše učenke. V naši skupini E so nastopile še OŠ  KOMENDA MOSTE in OŠ TONETA ČUFARJA JESENICE. V prvi tekmi smo igrali proti Komendi. Naše igralke so začele odlično. Prav nič se niso ustrašile nasprotnic, ki večinoma trenirajo pri Calcitu iz Kamnika in Domžalah. Prvi set se je končal z rezultatom 25:18 v našo korist. Drugi set je bil vseskozi izenačen, v napeti končnici pa so naše igralke z veliko podporo navijačev na polnih tribunah uspele dobiti tudi drugi set na razliko in zmagati z 2:0.

V drugi tekmi je Komenda premagala Jesenice z rezultatom 2:0 (26:24, 25:19). O prvem mestu je tako odločala tretja tekma med nami in Jesenicami. Za prvo mesto smo morali osvojiti vsaj en set. Naše igralke so v tekmo vstopile odločene, da veliko priložnost ne izpustijo iz rok. Odigrale so odlično in dobile prvi set na 19. Nadaljevanje je bilo rezultatsko nepomembno, kljub temu pa sta obe ekipi igrali na zmago. Še enkrat so navijači ponesli naša dekleta do zmage. Set se je končal z rezulatom 25:22.

Le naša ekipa si je priigrala nastop v polfinalu državnega prvenstva, kjer bo nastopilo najboljših 9 ekip v treh skupinah.

Igrale so: Lara Longar, Urša Godec, Maša Pucelj, Eva Nahtigal Lavrič, Kaja Miklavčič, Aja Pečar, Nika Pucelj in Ula Črnagoj.

Več si lahko ogledate v biltenu.

ZAKLJUČNI BILTEN ČETRTFINALE UČENKE

           

mentor: Bojan Brulec

(Skupno 309 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost