Select Page

UČBENIKI IN DELOVNI ZVEZKI V ŠOLSKEM LETU 2024/2025

Ministrstvo bo tudi v šolskem letu 2024/2025 zagotovilo brezplačno izposojo učbenikov iz učbeniških skladov za vse učence. Osnovna šola Žužemberk bo zagotovila vsem učencem naše šole, da si v prihodnjem šolskem letu iz učbeniškega sklada izposodijo učbeniški komplet. Ob izteku šolskega leta morajo učenci učbenike vrniti šoli. Pretirano obrabljen ali nevrnjen učbenik iz učbeniškega sklada bo treba plačati, kar velja za vse učence od 1. do 9. razreda.

V šolskem letu 2024/2025 dobijo učenci prve triade tako učbenike kot delovne zvezke brezplačno. Za učence v 1. triadi morate starši kupiti le šolske potrebščine. 

Starši učencev od 4. do 9. razreda pa morate sami kupiti delovne zvezke in šolske potrebščine. Učbenike za šolsko leto 2024/2025 bodo učenci prejeli prvi šolski dan.

Če ne želite, da učenec dobi učbenike iz učbeniškega sklada, je na šolski spletni strani obrazec za odpoved učbeniškega kompleta (v tem primeru učbenike zagotovite sami). V kolikor ne boste oddali odpovedi, smatramo, da soglašate z izposojo učbenikov iz učbeniškega sklada.

ODJAVA UČBENIŠKEGA SKLADA

 Na spodnjih povezavah so objavljeni seznami gradiv za naslednje šolske leto ter povezave do ponudb različnih založb:

UČBENIKI IN DELOVNI ZVEZKI V ŠOLSKEM LETU 2024/2025:

DELOVNI ZVEZKI

UČBENIKI

 

več…

Cirkuško slovo (ŠVN 6. r., 5. dan)

Cirkuško slovo (ŠVN 6. r., 5. dan)

Sobe so že pospravljene, kovčki pripravljeni na odhod, učenci pa zadnjo uro v domu CŠOD Planica preživljajo v telovadnici, kjer so najraje (ko pada dež). Včeraj smo spoznali nekaj cirkuških veščin, zato se nekateri še danes vztrajno ubadajo z žonglerskimi žogicami in ostalimi zabavnimi pripomočki.

več…

Malo po Triglavskem narodnem parku (ŠVN 6. r., 4. dan)

Malo po Triglavskem narodnem parku (ŠVN 6. r., 4. dan)

Predzadnji dan našega športnega tedna smo pričeli s pohodom do doline Tamar, kjer so se nekateri povzpeli tudi do izvira Nadiže, ostali pa so se okrepčali v tamkajšnji koči. Popoldne pa smo še zadnjič zamenjali skupine – a-jevci so izdelovali nosila in bivake v okviru preživetja v naravi, b-jevci pa so raziskovali bližnji gozd. več…

Dan med krošnjami (ŠVN 6. r., 3. dan)

Dan med krošnjami (ŠVN 6. r., 3. dan)

Vreme v Planici se nas je usmililo in tako smo bili spet deležni nekaj sončnih žarkov. Dopoldne smo imeli enak program kot dan prej, le v drugih skupinah, popoldne pa smo vsi plezali na drevo in se pomerili v športnih izzivih. več…

ZLATI BRALEC

ZLATI BRALEC

Osnovnošolci, ki vseh devet let berejo, opravljajo bralno značko in prejmejo bralno priznanje, postanejo zlati bralci. Društvo Bralna značka Slovenije je tudi letos vodilo projekt »Zlati bralec, zlata bralka«, v okviru katerega s knjigami obdarijo zlate bralce in zlate bralke iz cele Slovenije in zamejstva ter pripravijo slavnostno podelitev priznanj. več…

(Skupno 205.375 obiskov, današnjih obiskov 18)
Dostopnost